Portal za suradnju roditelja i škole            Skip Navigation Links
ŠTO JE MOJ RAZRED?
TEMATSKI ČLANCI
KORISNO
TKO SMO MI?
   

Uvjeti korištenjaOvi uvjeti korištenja primjenjuju se za Vaš pristup i korištenje isključivo ovih internet stranica www.mojrazred.info (dalje u tekstu: Stranica).
Pristupanjem ili korištenjem ove Internet stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete ovim Uvjetima korištenja.
MojRazred.info je web site na kojem sadržaj i ostale stvari uređuju krajnji korisnici site-a. Vlasnik site-a se odriče odgovornosti za slijedeće:

Ograničenje odgovornosti


MojRazred.info ne daje nikakve izjave niti jamstva – izričite ili implicitne - u pogledu točnosti ili cjelovitosti informacija na ovim Stranicama.
MojRazred.info ne odgovara za korištenje ove Stranice ili bilo koje druge stranice na koju je ili će biti moguć pristup putem ove Stranice.
MojRazred.info ne odgovara za istinitost informacija objavljenih na ovim web Stranicama
MojRazred.info ne odgovara za sigurnost korisničkih podataka na ovim web Stranicama
MojRazred.info ne odgovara za lažno predstavljanje pojedinih osoba na ovim Stranicama
MojRazred.info ne odgovara za gubitak podataka na ovim web Stranicama
MojRazred.info ne odgovara za neispravno korištenje stranica od strane korisnika
Svi korisnici ove Stranice su suglasni da na vlastitu odgovornost pristupaju ovoj Stranici kao i bilo kojim stranicama koje su povezane s ovom Stranicom.

Veze sa drugim Internet stranicama

MojRazred.info nema nikakve kontrole i ne odgovara za sadržaj informacija na Internet stranicama trećih osoba niti za korištenje tih stranica, ukoliko je pristup tim stranicama omogućen sa ove Stranice. Isključivo je vlasnik odnosnih stranica odgovoran za sadržaj takvih stranica, pa se korisnici ove Stranice upućuju na odgovarajuće vlasničke i pravne informacije o uvjetima korištenja tih stranica koje su istaknute na tim stranicama. MojRazred.info ne odgovara za niti daje korisnicima ove Stranice bilo kakva jamstva u pogledu točnosti, vjerodostojnosti, ažurnosti i, općenito, bilo kakve druge kvalitete informacija sadržanih na tim Internet stranicama.

Prava intelektualnog vlasništva

Cjelokupan sadržaj ove Stranice uživa autorskopravnu zaštitu što je obilježeno unošenjem oznake © 2011 Two@Work - MojRazred.info Preuzimanje i kopiranje sadržaja ove Stranice je dopušteno samo u mjeri i opsegu propisanima važećim Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima.

Mjerodavno pravo

Za ove Uvjete korištenja mjerodavno je hrvatsko pravo.

 

Za sve dodatne upite slobodno se obratite na 

Početna | Uvjeti korištenja | Tko smo mi (kontakt)

Follow us

Autorska prava © Two@Work - MojRazred.info. Sva prava pridržana.